Boost je business met een
professionele webshop

Met een webshop blijft uw winkel 24 uur per dag en zeven dagen op zeven open voor uw klanten. Ook voor kleinere zaken kan een professionele webshop een nieuwe bron van inkomsten betekenen. In overleg met u presenteren we uw producten op een overzichtelijke manier. We zorgen er ook voor dat het opvolgen van bestellingen en het afhandelen van de betaling snel en correct verloopt.


Webshop met op maat gemaakte productdatabase

Elk product is uniek !
Je productdatabase op maat

Elk product is uniek. Dat betekent dat er eigenlijk geen kant- en klare oplossing voor uw webshop bestaat. Daarom ontwikkelen we voor u een productdatabase op maat van uw zaak. Deze database vormt het kloppend hart van uw webshop. In deze databank stellen we uw volledig gamma op een gestructureerde manier samen.

One-step-checkout
Aankopen in enkele klikken

Zowel voor uw klanten als voor u moet uw webshop gebruiksvriendelijk zijn. Wij zorgen ervoor dat het verzamelen van klantengegevens, het aanbieden van verschillende betaalopties, het overzicht van de bestellingen en het akkoord gaan met de algemene voorwaarden vlot verloopt. De bezoeker van uw webshop krijgt alles te zien op één overzichtelijk invulscherm.

Als u kiest voor een online betalingssysteem, moet u altijd een payment provider kiezen voor het verwerken van de betalingen. Welke provider u wil gebruiken, hangt af van welke betaalmiddelen u wil aanbieden, het aantal transacties, de grootte van de bedragen,…

Wij bouwden reeds webshops waarbij we Ingenico, IcePay, MultiSafepay en Worldline SIPS integreerden als payment provider.


Webshop met gebruiksvriendelijk en kort betalingsproces

Service stopt niet bij verkoop
Volg orders kort en correct op

Wie iets koopt in uw webshop, wil die bestelling liefst zo snel mogelijk in ontvangst nemen. Zorg ervoor dat de klant na de betaling steeds de status van zijn bestelling kan raadplegen. Met een kleine inspanning bereikt u hier een grote klanttevredenheid over uw dienst-na-verkoop.

Wij kunnen een opvolgingssysteem inbouwen dat uw klanten automatisch mailt als er iets wijzigt aan de status van de bestelling. Bijvoorbeeld: "betaling ontvangen", "bestelling verstuurd",…

Webshop met orderopvolging
Webshop met orderopvolging
Webshop met orderopvolging

Winkelen op het web

Masters in Wood

Masters in Wood

Versgalerij André

Versgalerij André

Slagerij - Bakkerij Tobac

Slagerij - Bakkerij Tobac