Maak een goede eerste indruk
met professioneel webdesign

Uit onderzoek blijkt dat u met uw website slechts enkele seconden tijd krijgt om een goede indruk te maken op uw bezoekers. En de eerste indruk is de belangrijkste... Ga voor een professionele website die in één oogopslag toont waarom klanten voor u moeten kiezen en wat ze mogen verwachten.

Een website die gezien mag worden

U vertelt ons uw verhaal en wij vertalen dat in een website die in 't oog springt. Zie de website als de virtuele voordeur van uw zaak. Wanneer klanten binnenstappen, moeten ze meteen een goed gevoel krijgen en duidelijk hun weg vinden. De website straalt de huisstijl van uw bedrijf uit. Een overzichtelijke lay-out zorgt ermee voor dat bezoekers snel de info vinden die ze zoeken.

Responsive webdesign door Koen Michielsen - Essen

Uw website duidelijk op elk toestel
Responsive webdesign

Bezoekt iemand uw website via een computer, met een tablet in staande of liggende stand of surfen ze naar uw website met een smartphone? Via responsive webdesign zorgen wij ervoor dat uw website in alle schermbreedtes duidelijk te raadplegen valt. De site past zich automatisch aan, afhankelijk van het toestel waarmee iemand surft. Hiervoor gebruiken we het Bootstrap Framework.

Onze copywriter schrijft uw verhaal
Teksten voor uw website

Soms zegt één beeld meer dan duizend woorden, maar toch vormen teksten ook een belangrijk onderdeel van een goede website. Als u dat wenst, kan u die teksten laten schrijven door Stijn By Me. Uw verhaal weergeven op een gestructureerde en originele manier, opgebouwd rond de juiste zoektermen, is een vak apart. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden om uw teksten door onze copywriter te laten schrijven.

www.stijnbyme.be


Uw website steeds up-to-date
met ons gebruiksvriendelijk CMS systeem

Naast de website ontwikkelen wij voor u ook een gebruiksvriendelijk online CMS -systeem (Content Managment System). Hiermee kan u eenvoudig de inhoud van uw website up-to-date houden. Een website die regelmatig wijzigingen ondergaat, scoort goed in zoekmachines en zo vermijdt u ook dat mensen afhaken omdat de website een verouderde en onverzorgde indruk nalaat.

Foto's plaatsen of verwijderen, nieuwsberichten maken of getuigenissen van klanten toevoegen, … In enkele logische stappen kan u dat allemaal zelf doen in de Nederlandstalige CMS-module. Bovendien heeft u hiervoor geen technische kennis nodig.


Zelf aanpasbare websites via ons gebruiksvriendelijk CMS systeem

Nieuwe sites op het web

Data Build

Data Build

Optimco verzekeringen

Optimco verzekeringen

Gîtes La Barguelonne

Gîtes La Barguelonne