ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Maak een goede eerste indruk
met professioneel webdesign

Twee seconden.  Dat is de tijd die je krijgt om een goede indruk te maken op de bezoekers van uw website. En de eerste indruk is de belangrijkste... Ga voor een professionele website die in één oogopslag toont waarom klanten voor u moeten kiezen en wat ze mogen verwachten.

Een website die gezien mag worden

U vertelt ons uw verhaal en wij vertalen dat in een website die in 't oog springt. Zie de website als de virtuele voordeur van uw zaak. Wanneer klanten binnenstappen, moeten ze meteen een goed gevoel krijgen en duidelijk hun weg vinden. De website straalt de huisstijl van uw bedrijf uit. Een overzichtelijke lay-out zorgt ermee voor dat bezoekers snel de info vinden die ze zoeken.

En uiteraard maakt het niet uit met welk toestel uw website bezocht wordt: door gebruik te maken van responsive webdesign past de website zich automatisch aan.

Webdesign - Koen Michielsen Webdesign Essen

Hou uw website up-to-date met ons gebruiksvriendelijk CMS systeem

Bij mij kan u niet terecht voor een website in Wordpress, Joomla of andere open-source systemen.  Door de jaren ontwikkelde ik namelijk een eigen CMS (Content Management System), gemaakt in Microsoft .NET technologie.  Hiermee kan u eenvoudig de inhoud van uw website up-to-date houden. Een website die regelmatig wijzigingen ondergaat, scoort goed in zoekmachines en u vermijdt ook dat mensen afhaken vanwege verouderde inhoud. Foto's plaatsen of verwijderen, nieuwsberichten maken of getuigenissen van klanten toevoegen,… In enkele logische stappen kan u dat allemaal zelf doen in de Nederlandstalige CMS-module, en bovendien zonder technische kennis.

Webdesign - Koen Michielsen Webdesign Essen
Webdesign - Koen Michielsen Webdesign Essen
Webdesign - Koen Michielsen Webdesign Essen