Online samenwerken met
Webapplicaties

Wanneer u een applicatie nodig heeft waarvoor geen standaard pakket bestaat, kan u door ons een webapplicatie volledig op maat laten maken. Contacteer ons vrijblijvend om samen de mogelijkheden te bespreken.

Service programma als webapplicatie op maat

Online service applicatie
voor Tech Repair

Tech Repair verzorgt op verschillende locaties reparaties van video- en fotoapparatuur van Canon, Sony, Samsung,... Een op maat gemaakte online applicatie laat hen toe een reparatie te volgen vanaf het moment dat een toestel binnenkomt tot de terugzending naar de klant.

Volgende stappen werden ingebouwd :

  • Registratie van het toestel met identificatie van de foutcodes.
  • Toewijzen van het toestel aan een technicus die een foutdiagnose maakt en eventuele wisselstukken koppelt aan de reparatie.
  • Genereren van een online formulier waarop de klant de diagnose en reparatiekost kan zien en kan kiezen of hij het toestel laat repareren.
  • Registreren van de gebruikte onderdelen en effectieve reparatietijd.
  • Rapportering op verschillende niveaus (helpdesk, financieel, logistiek, enz.).

www.techrepair.nl

CRM applicatie
voor Sando Puinrecycling BV

Sando Puinrecycling is gespecialiseerd in de in- en verkoop van granulaten, ophoogzand, brekerzand en betonpuin. Om hun efficiƫntie te verhogen, ontwikkelden wij een online CRM toepassing. Die zorgt ervoor dat alle klantgegevens en calculaties centraal bewaard blijven en eenvoudig te raadplegen zijn.

www.sandopuinrecycling.nl

Online CRM toepassing voor Sando Puinrecycling

Calculatieprogramma
voor StuvEx International

StuvEx produceert beveiligingssystemen tegen stofexplosies. StuvEx bouwt breekplaten voor silo's en dimensioneert ze zo dat ze bij een explosie gecontroleerd openen. Zo kunnen ze schade aan de installatie beperken.

Het berekenen van de oppervlakte van de breekplaten gebeurt volgens een bepaalde norm en is afhankelijk van veel parameters zoals de maximum druk, het soort volume, de stof die het volume bevat,...

Een manuele berekening vraagt heel veel tijd. Daarom zocht StuvEx naar een manier om op basis van ingevulde parameters de berekening automatisch te laten verlopen.

StuvEx koos voor een webapplicatie zodat klanten kunnen beschikken over het programma zonder de noodzaak om software te installeren. Zij kunnen hun berekeningen bewaren en via het programma rechtstreeks een offerteaanvraag doorsturen naar StuvEx die zo meteen over alle inputparameters beschikken. Het programma bestaat in 6 talen.

www.stuvex.com

Calculatieprogramma als webapplicatie op maat

Administratief pakket
voor Tatteljee

Tatteljee is een creatief en cultureel centrum dat talrijke cursussen, workshops en artistieke ateliers aanbiedt aan de inwoners van Essen en omstreken.

Het CMS systeem van de website is uitgebreid met een online administratief pakket. Daarmee beheren ze het volledige cursusaanbod en de inschrijvingen.

www.tatteljee.be


Online administratief pakket op maat