Ontwikkeling van e-commerce websites

Jaarlijks groeit het aantal nieuwe webshops exponentieel aan.  Ook voor kleine bedrijven kan een online shop een nieuwe bron van inkomsten zijn. Voorwaarde is wel dat de producten op een overzichtelijke manier getoond worden en dat de afhandeling van het bestelproces op een intuïtieve manier kan verlopen.

Elk product is uniek !

De kans is klein dat uw product volledig past in een kant- en klare webshop-oplossing.  Er is meestal een portie maatwerk nodig om uw producten op een duidelijke manier te categoriseren en voor te stellen.  Het hart van uw webshop is dan ook een op maat gemaakte productdatabase, volledig aangepast aan uw behoeften.

Van winkelwagentje naar betaling

In een aantal intuïtieve stappen wordt de klant door het bestelproces geleid. Gebruiksvriendelijkheid is hiervoor een must !

Online betaling

Indien u kiest voor een online betalingssysteem, dan werk ik met Ogone als payment provider. Het systeem van Ogone is het meest gebruikt bij Belgische webshops en geeft daardoor een betrouwbare en veilige uitstraling.

Order opvolging

Eens de klant zijn producten besteld en betaald heeft, wil deze zo goed mogelijk op de hoogte gehouden worden van de status van zijn bestelling. Zorg daarom dat u uw klant op een duidelijke manier hiervan op de hoogte houdt. U bepaalt zelf hoe u dat wenst te doen: heeft u speciale eisen om het één en ander te automatiseren ?  Ik bekijk met u de mogelijkheden en bouw een opvolgsysteem zodat u met de geringste inspanning uw klant tevereden houdt.