Professioneel webdesign

Onderzoek heeft aangetoond dat je met een website 3 seconden de tijd hebt om de aandacht van een nieuwe bezoeker te trekken, de eerste indruk en een goede navigatie zijn dus van cruciaal belang in het slagen van uw website.

Wenst u een keertje samen vrijblijvend de mogelijkheden te overlopen ?  Vul snel uw gegevens in op het contactformulier of bel (+32)(0)473 89 10 01.

Een professionele website dient minstens volgende eigenschappen te hebben :

  • Een goed doordachte layout die aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf of organisatie en een duidelijke, eenvoudig te gebruiken navigatie. Onderdelen waar gebruikers vaak naar op zoek zijn, moeten ofwel op elke pagina aanwezig zijn, of te bereiken met een gering aantal muiskliks. Denk hierbij aan telefoonnummers, openingsuren, promoties, enz.
  • Een hedendaagse website dient te voldoen aan alle technische vereisten die nodig zijn om optimaal te scoren in de zoekrobots (duidelijke menu’s, leesbare URL’s, geen gebruik van zoekrobot-onvriendelijke technologieën als "Flash" of "frames", enz.).
  • Niets zo vervelend als een website die niet up-to-date is.  Als je zelf je website kan aanpassen, is het een kwestie van minuten om de juiste informatie aan te vullen, iets wat elke website eigenaar uiteindelijk wenst. Het aanpassen van uw site mag echter niet worden belemmerd door omslachtige werkmethodes, met het door mij ontwikkelde CMS systeem kan u zonder technische kennis uw site up-to-date houden.

Samen met u overloop ik de eisen die u stelt aan uw website: wat moet er worden gepresenteerd, hoe zijn uw producten ingedeeld, moet de site in meerdere talen beschikbaar zijn, wat moet er op het contactformulier, welke zaken worden dikwijls aangepast,...